Leervermogen

LEREN WINNEN! is een kleine coachpraktijk dat zich heeft gespecialiseerd in het vergroten van leervermogen.

Het mooie van leren is dat als je begrijpt hoe leren werkt je alles kunt leren en het mooie van alles kunnen leren is dat je in alles beter kunt worden dan dat je nu bent. Maar er zijn ook veel misverstanden over leren. Het kan heel veel uitmaken als je eerst goed begrijpt hoe en wat leren precies inhoudt. Goed leren is namelijk niet eenvoudig, maar hoe doe je dat dan?

Als je met LEREN WINNEN aan je leervermogen gaat werken komen een 3 tal belangrijke vaardigheden aan bod.

Ten eerste je overtuigingen over leren. Hoe denk jij over jezelf en jouw mogelijkheden om dingen te kunnen leren en beter te worden. Het blijkt dat als je erin gelooft dat je alles kunt leren, je verder komt, betere resultaten haalt dan mensen die vinden dat je sommige dingen nu eenmaal goed kan en andere minder.  Als je leert hoe dat werkt is het allemaal zo logisch.

Ten tweede staan we stil bij je leervaardigheden. Iedereen heeft wel eens iets moeten leren, maar heb jij eigenlijk weleens geleerd hoe je leren moet. Focus zelfsturingWeet jij hoe je brein werkt, hoe vaardigheden groeien in je hersenen en hoe je dat maximaal kunt bevorderen. Hoe je meer uit je trainingen kunt halen dan nu, bijvoorbeeld door met handige trucjes je beter te kunnen focussen? Waarschijnlijk niet. Bij LEREN WINNEN! hebben we een aantal mooie trainingen waar we jou daarmee kunnen helpen.

Als laatste element binnen de aanpak van LEREN WINNEN! staat je houding en gedrag ten opzichte van leren. Je houding laat zien hoe jij je gedraagt als je aan het leren bent. Hoe je communiceert, hoe je samenwerkt en vooral waarom je dat zo doet en hoe je dat kunt veranderen door het eerst te begrijpen hoe jouw gedrag en communicatie werkt.Wie ben ik

Een belangrijk deel gaat over begrijpen hoe je in elkaar zit en wat er voor zorgt dat je harder gaat lopen voor dingen. Veel oefenen, fouten maken en opnieuw proberen. Wat zorgt er voor dat je doorgaat als het even tegenzit, begrijpen hoe je leert van anderen die beter zijn dan jou in plaats van er jaloers op zijn.

Als je deze 3 elementen goed begrijpt en beheerst, en dat kan met goede begeleiding, dan is er niets dat jou tegenhoudt het maximale uit jezelf te halen.

Interessant, wil je meer weten, zoek eens contact via info@lerenwinnen.nl

Leer Leren, Leer Winnen.