Van jezelf winnen!

Leerkuil tekeningOm te winnen moet je regelmatig eerst van jezelf winnen. Soms lijkt je doel heel ver weg of is het moeilijk gemotiveerd te blijven. Soms loop je tegen jezelf aan. Je wil wel, maar je weet niet hoe je moet beginnen of hoe je het vol moet houden.

Dat kan die belangrijke wedstrijd zijn, het selectieproces waar je tegenop ziet of die conditionele stap die je moet maken om naar een hoger niveau te komen. Waar je ook mee te maken kan hebben is dat je merkt dat je steeds opgeeft als het spannend wordt, dat je iets niet durft of bang bent om te falen.

Ook kan er sprake zijn dat als het tegenzit jouw boosheid er voor zorgt dat je verstand verliest en tekeer gaat tegen alles en iedereen. Je mindset, je mentale houding, je doorzettingsvermogen, je concentratie, zelfvertrouwen, al deze zaken bepalen hoe je omgaat met spanning als je moet presteren. Het zijn dus zaken die belangrijke rol spelen bij het realiseren van je doelen. Om regelmatig te kunnen winnen moet je daar goed mee kunnen omgaan.

Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma kan helpen om  gericht aan een bepaald probleem of uitdaging te werken. Een persoonlijk ontwikkelprogramma bestaat uit 15 stappen en helpt om doelen te stellen en deze ook echt te realiseren. Het gaat ervan uit dat je juist iets moet leren in plaats van afleren.

Kids skillsHet leidt tot een leerervaring die het vervullen van jouw dromen of ambities en het bereiken van je doelen een stukje makkelijker maakt. Het leert je lastige dingen bereikbaar te maken door gebruik te maken van je eigen sterke punten.

Het maken en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelprogramma doe je onder begeleiding van een coach.

Als dit iets voor jou is, neem dan eens contact op via info@lerenwinnen.nl.