Certificaat Pro talent training Finn 2

Pro-talent traject afgerond!

Na 12 weken hard werken aan zijn doelstellingen ontving Finn vandaag zijn Pro-talent certificaat en zijn scorelijst. Een hele mooie prestatie na 12 weken hard en gefocust te hebben gewerkt aan zijn verbeterdoelen.

sjabloon mindsetsFinn heeft in zijn traject gewerkt aan zijn mindset, hoe je aandacht richt, hoe leren eigenlijk werkt en vooral, heel praktisch, hoe je gericht aan doelen kunt werken. Dit alles om binnen een overzienbare tijd grote verbeteringen in zijn spel te kunnen realiseren. Verbeteringen die Finn zelf heeft bepaald en gerealiseerd.

We zijn begonnen met meten. Simpele metingen over hoe je denkt over leren, over het belang van fouten en zelfkritisch zijn, maar ook over de (voetbal)handelingen waar je goed in bent en waarin nog veel te verbeteren valt. 

Finn K bandsWe hebben ook de basisvoorwaarden gemeten zoals sprint, reactievermogen, snelheid, wendbaarheid en coördinatie. Op basis hiervan heeft Finn een plan gemaakt dat haalbaar en uitdagend was. Hij heeft zijn fysieke doelen gezet op het niveau van spelers van zijn leeftijd die bij een betaald voetbal organisatie zoals Ajax of Feijenoord spelen. 

We zijn fysiek hard aan de slag gegaan om elke keer een klein stukje beter te worden en Finn is naast de trainingen op het veld ook thuis gaan werken aan zijn kennis over leren, aandacht, de rol van fouten maken en doorzetten.

Actiepiramide Zipcoach®In de trainingen heeft hij stapsgewijs zijn verbeterdoelen voor de wedstrijd bepaald, uitgewerkt en getraind.

Finn GPS playertekWe hebben hem, tijdens wedstrijden gevolgd op video, zijn GPS data gemeten en alles op rustige momenten met hem besproken en met hem samen de vervolgacties bepaald.

Door in zijn eigen trainingen en wedstrijden zelf zijn focus op deze punten te leggen heeft hij bewust stappen gemaakt in zijn prestaties.

Finn 30mFinn heeft zijn doelstellingen gehaald, maar belangrijker nog, hij heeft geleerd hoe hij daar zelf het meeste invloed op kan hebben en dat is een hele mooie prestatie waar hij hard voor heeft gewerkt. Proficiat Finn. Je hebt het dik verdiend!

Wil je meer weten over wat het Pro-talent traject van Finn inhield, neem dan contact op via info@lerenwinnen.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren