sc Meddo selectie in gesprek over winnen met LEREN WINNEN!

Workshop ‘Winnen en winnaars’ bij sc Meddo!

sc Meddo selectie in gesprek over winnen met LEREN WINNEN!Gisteravond waren we op bezoek bij de selecties van sc Meddo. Daar hebben we met de staf en spelers van beide senioren prestatieteams gesproken, gediscussieerd en ook gelachen over het begrip winnen, kenmerken van winnaars en vooral de wijze waarop zij omgaan met deze kenmerken.

Aan de hand van videobeelden hebben we de 8 kenmerken van winnen onderzocht en zijn de spelers met elkaar in gesprek gegaan over de wijze waarop zij dat binnen hun eigen teams toepassen en waar nog ontwikkelpunten en kansen liggen.

sc Meddo selectie in gesprek over winnen met LEREN WINNEN!Het leverde een mooie avond op met open en eerlijke gesprekken over een winnaarshouding. Over verwachtingen, leren feedback geven en ontvangen, over afspraken, excuses en weerbaarheid, optimisme en accepteren. De basis van het creëren van een steeds sterker collectief dat winnen en winnaars mogelijk maakt.

Wil jij winnaarsmentaliteit binnen jouw omgeving bespreekbaar maken en met elkaar op zoek gaan naar verbeteringen. Neem contact op via info@lerenwinnen.nl.