Aandacht

Beter presteren met aandachtstraining?

Wie goed wil presteren, moet zijn aandacht erbij houden. Dat geldt voor school, voor je werk en natuurlijk ook je sport. Dat klinkt eenvoudig, maar we raken heel snel afgeleid. Aandacht, concentratie, focus, het zijn tegenwoordig voor niet alleen sporters belangrijke vaardigheden.

Focus zelfsturing

Maar hoe breng je jezelf in een staat waarin je optimaal kunt presteren? Of is die goede focus alleen weggelegd voor die sporters die van nature hun aandacht goed kunnen richten en verdelen? Het goede nieuws: iedereen kan leren om goed te focussen! Daarom starten we dit najaar met een aantal trainingen waarin aandacht en focus centraal staan.

Aandachtscirkels

In deze trainingen gaan we je aan de hand van aandachtscirkels leren te focussen op datgene waar het echt om gaat. We gaan het hebben over de theorie van aandacht en focus en we gaan praktisch oefenen om je aandacht vast te houden of als dat nodig is van aandachtsstijl te wisselen. Het uiteindelijke doel is om je in elke situatie optimaal te laten presteren.

Elk traject bestaat uit 3 trainingen verdeeld over 3 weken. Elke training duurt ongeveer 45-60 minuten. We geven je informatie en tips om je te richten op een goede focus bij de uitvoering van jouw taken en we gaan het richten, vasthouden van je aandacht op het veld oefenen.

Mocht je interesse hebben houd dan de agenda in de gaten voor datum, tijd en lokatie. Heb je meer vragen over aandacht en focus en of over dit traject, neem dan contact op via info@lerenwinnen.nl