DVS'33 met smartgoals met Leren Winnen!

Handelen onder druk bij DVS’33 JO17-3!

Afgelopen week zijn we bij DVS’33 gestart met een trainingstraject waarbij we de spelers van de JO17-3 in 4 trainingen gaan helpen hun handelen onder druk te verbeteren. We richten ons hierbij op het kijken, aannemen en passen onder druk.

Training bij DVS'33 met smartgoals door Leren Winnen!In het traject starten we met een basistest uit de OTIS opzet. Met de smartgoals laten we de spelers ondervinden hoe zij presteren onder een tijdsdruk op de belangrijkste aspecten van de handelingen die te maken hebben met goed aannemen en passen. Met goed bedoelen we: de juiste richting en snel genoeg.

Training bij DVS'33 met smartgoals door Leren Winnen!De basistest is bedoeld om spelers een objectief startpunt te geven van hun leertraject. Tijdens de test ontvangen zij, naast een stuk relativering over de resultaten, tips over de uitvoering van hun handelen. Dat kan per speler, een motorisch, technisch of mentaal tip zijn. Tijdens de test, de we 3x uitvoeren, nodigen we de spelers uit om zelf na te gaan denken over hoe ze presteren en welke handelingen zij willen kiezen om hun testscore te verbeteren.

Training bij DVS'33 met smartgoals door Leren Winnen!In de aankomende 3 trainingen gaan we o.a. met de smartgoals verder invulling geven aan de geconstateerde tips en gericht oefenen weken aan de handelingen, technisch, motorisch en of mentaal. Hierbij focussen wij ons ook op de zelfregulatieve vaardigheden van de spelers en geven we gericht aandacht aan het zelf kunnen benoemen en bewaken van de te verbeteren punten in de handelingen.

Het traject eindigt met een eindtest zoals we zijn begonnen. Hier kunnen de spelers laten zien hoe hun handelen in de afgelopen periode is verbeterd en op welke wijze zij daar zelf op kunnen sturen en reflecteren. Iets wat zich uiteraard terugkomt in de kwaliteit van de trainingen en wedstrijden van dit team.

Heb je interesse en of wil je meer weten, kijk dan ook op de pagina handelingssnelheid, smartgoals of talentmeting,  of neem contact op via info@lerenwinnen.nl