Over mij

John Duijker is een performance coachWinnen is belangrijk, maar vaak wordt vergeten dat de mensen zijn die nu succesvol zijn, eerst veel malen verloren hebben. De reden dat zijn de top hebben gehaald, is omdat zij zijn doorgegaan waar anderen zijn gestopt. In de afgelopen jaren heb ik mij als prestatie-coach ontwikkeld, zowel op zakelijk vlak als in de sport.

Al meer dan 30 jaar houd ik mij, in diverse functies, bezig met het realiseren van doelen van (grote) organisaties.  Daarbij heb ik directies, managementteams  en managers geadviseerd en geholpen hun ambities of visie te vertalen naar operationele doelen en hun doelen om te zetten in planning, monitoring en evaluatie. De laatste jaren heb ik mij daarbij steeds verder gespecialiseerd in het thema leervermogen, samenwerken en communicatie.KNVB UEFA B TC2

In de sport heb ik mij de afgelopen 15 jaar als trainer/coach breed laten opleiden op het gebied fysiologie, motoriek en technische vaardigheden (Meulensteen, Coervertraining), fysieke training (vd Goolberg/ITT, Verheijen) en Athletic Skills. Met betrekking tot het tactisch en pedagogische deel via de KNVB (ik ben in het bezit van een UEFA B/TC2 licentie) en NOC/NSF.

In de laatste 10 jaar heb ik diverse teams getraind, van pupillen tot senioren. Van onderafdeling tot landelijke divisies. Alles met heel veel plezier en met een nadruk op leren en verbeteren. We zijn kampioen geworden en ik ben met teams gedegradeerd.

Wat denk jjIn de laatste 10 jaar heb ik mij echter nadrukkelijk verdiept in het mentale deel van het presteren, met name gericht op leren en leervermogen. Ik heb mijn bachelor gehaald in sportpsychologie, heb mij een aantal jaar specifiek verdiept in het trainbaar maken van leerovertuigingen zoals  groeimindset(training) en in het aanleren van leervaardigheden zoals zelfregulatie en aanpassingsvermogen en in de aspecten van leergedrag zoals en motivatie en (winnaars)mentaliteit.

Master Coaching CruyffMet de Kids Skills, Mision Possible en de ACT aanpak heb ik geleerd hoe je grote belemmeringen in presteren klein kunt maken en op te lossen met een oplossingsgerichte benadering. En in 2016 heb ik mijn lang gekoesterde wens gerealiseerd met het behalen van mijn Master in Performance Coaching aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam.

Het mooiste is dat ik elke dag nog leer. Ik leer van mensen die zichzelf een doel hebben gesteld en daar hard voor willen werken. Mijn doel is mijzelf en anderen helpen het maximale uit zichzelf te laten halen.

Wil je aan de slag met een van de onderwerpen die op deze website worden genoemd. Ik help je graag. Je kunt mij bereiken via 06-83985168 of stuur een email naar info@lerenwinnen.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren